Verzenden & Retourneren

Verzenden

Het is natuurlijk fantastisch om je pakketje te ontvangen. Wij zullen het pakketje dan ook met ontzettend veel liefde versturen. 

Verzendkosten bedragen €7,95. Zodra uw bestelling boven de €75 komt, betaald u geen verzendkosten. Voor gratis verzending voor klanten uit België geld een minimaal bestel bedrag van €150. Wij zullen het pakketje binnen 3 werkdagen versturen. Je zult van ons een track & trace code ontvangen. Mocht je het pakketje voor een bepaalde datum nodig hebben, kan je dat als opmerking toevoegen. Dan zullen wij ons best doen om het pakketje nog sneller te verzenden.

Retourneren

Ben je niet helemaal blij met je aankoop? Dan kan je pakketje binnen 14 dagen terugsturen naar de Grote Breedstraat 10 in Dokkum. Zorg ervoor dat de artikelen niet gedragen en onbeschadigd zijn. Heb je de kleding in de winkel gekocht? Dan geldt er een retourtermijn van 8 dagen.

De retourkosten zijn voor de afzender. Wordt de volledige bestelling geretourneerd, dan worden eerder gemaakte verzendkosten door FÍ in rekening gebracht. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor het pakket totdat wij het pakket ontvangen. Wordt er een artikel beschadigd binnen de 14 dagen bedenktijd, dan zullen wij een schadevergoeding in rekening brengen & contact met u opnemen. 

    • Sieraden kunnen niet worden geretourneerd in verband met het bewaken van de hygiëne. 
    • Nike sneakers kunnen niet worden geretourneerd.
    • Cosmetische verzorging kan niet worden geretourneerd.